Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Nieuw: de Wøef

Nieuw: de Wøef

Geplaatst op aug 3, 2012 in Guerrilla, Opmerkelijk, Uncategorized, Vers | Geen reacties

Ikea Duitsland heeft een primeur: de allereerste officiële hondenparkeerplaats. De meest urgente parkeerzorg; “waar laat mijn trouwe viervoeter?”, lijkt hiermee zowaar verleden tijd. Dus: speciaal voor de Boxer, schoothond GTI en Turbo Jack Russel… op naar het grootste woonwarenhuis. Uw hond zal er blij mee zijn en het baasje mag ein-de-lijk eens een keer loslopen, […]

Insta-bril

Insta-bril

Geplaatst op jul 6, 2012 in Blog, Lijkt ons vet! | Geen reacties

Markus Gerke komt met een tof concept. Best gaaf om deze bril te hebben, je wisselt eenvoudig van filter door op de knop van je bril te drukken…et voila… zwart wit. (Of mijn all time favourite: earlybird) Kom op team Instagram, uitbrengen deze ubergadget!

Buurbecue

Buurbecue

Geplaatst op jul 5, 2012 in Inspiratie | Geen reacties

Via Bright kwamen we deze tegen… een geniale methode om een brug te slaan tussen buren die doorgaans elkaar irritatiegrens in de hete zomermaanden op blijven zoeken. Nu nog een vette speakerset delen en feesten maar! Komt helemaal goed!

Interactieve inkt

Interactieve inkt

Geplaatst op jul 4, 2012 in Inspiratie, Opmerkelijk | 2 Reacties

Inkt is sinds jaar en dag een prachtig produkt; men voegt wat inkten samen en je kunt de meest waanzinnige dingen creëren. Nieuw op de markt is “geleidende inkt” die een microchip aanstuurt. Mogelijkheden vollop! Binnenkort eens flink Breenstormen voor welk creatief vraagstuk we deze schitterende toepassing geleidelijk in kunnen zetten.  

We love Hamburg!

We love Hamburg!

Geplaatst op jun 30, 2012 in Nieuws, Vers | Geen reacties

Inspiratie ligt voor het oprapen in Hamburg. Aart & van Breensma dook dan ook voor 3 dagen in alle hoeken en gaten. Van ‘s-morgens vroeg tot uhhh ‘s-morgens vroeg. Veder…geen commentaar! De beelden spreken, in dit geval toch wel, vor sich…