Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Werk jezelf omhoog

Door: op feb 24, 2012 in Blog, Opmerkelijk | Geen reacties

Een luxeprobleem omtoveren tot een kansrijk concept. Dat moeten de heren van Mortierbrigade gedacht hebben. Vanwege de constante aanbiedingen van trosjes stagiaires creëert dit Brusselse reclamebureau een hotel speciaal voor haar merkenmakers in spé.

Wie geïnteresseerd is kan hier voor drie maanden reserveren. Eenmaal ingecheckt overnacht je in een van de tentjes op de begane grond. Zodra je na een maand hebt bewezen goed genoeg te zijn, promoveer je naar de etage erboven. Hier zijn de stoffen tentjes vervangen door houten tuinhuisjes en kijk je uit op een idyllisch berglandschap. Stijg je die volgende maand nogmaals boven je bureautje uit, dan breng je samen met de andere top-of-mind-logés je laatste stagemaand door in de honeymoonsuite. Over jezelf omhoog werken gesproken…

Reageer