Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Gefeliciflapstaart Amnesty!

Door: op mrt 9, 2012 in Advertising, Blog | Geen reacties

Als een organisatie 50 kaarsjes op haar taart mag uitblazen, heeft zij uiteraard het recht op een staande ovatie. En dat recht hebben ze helemaal wanneer ze zelf al een halve eeuw lang opkomen voor de rechten van ieder mens. Want dat het in niet-westerse landen nog niet overal koek en ei is, moge duidelijk zijn.

Vandaar een verjaardagstaart met een heldere boodschap. Amnesty International strijdt al 50 jaar lang voor het doven van deze onderdrukking. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij door middel van dit staaltje ‘mond-tot-mond’ reclame. Drie maal hoezee voor zowel Amnesty International als de makers van deze uiting.

Reageer