Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

In hoofdlijnen

Door: op mrt 13, 2012 in Advertising, Blog | Geen reacties

Dit is er eentje uit de categorie inspiratie uit grootmoeders garage. Een uiting om nog eens te accentueren. Want een markeerstift is wat ons betreft een onderschatte vondst. Ellenlange samenvattingen worden nog korter en pillen van biografieën worden plots een levensbeschrijving van een kantje. Heerlijk!

En laten toevalligerwijs diezelfde biografieën het gezicht zijn van deze printcampagne van Luxor Writing Instruments. Biografieën waarin historische figuren als Che Guevara, Adolf Hitler en Charlie Chaplin illustreren wat de effectiviteit van hun markeerstiften is. Chapeau Luxor, voor de uiting die met kop en schouders boven de rest uitsteekt…

Reageer