Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

N’appdouche

Door: op mrt 23, 2012 in Advertising, Blog | Geen reacties

Wat voor een super-mega-kei-te-gekke-onwijs-fantastische vriend(in) je ook mag hebben, je hebt elke dag wel een momentje van bewegingsvrijheid nodig. Vrijheid die je dagelijks op een gesloten badkamer kan vinden. Om dan de onplezierige geluiden -die je tijdens lichamelijke activiteiten construeert- voor je naastgelegen partner te verdoezelen, is het starten van de douchekraan een veelvoorkomend redmiddel. Het resultaat: emmers gemeentepils verspild om schaamte te voorkomen. Maar Leo Burnett Tailor Made hield het hoofd boven water…

Zij bedachten namelijk een oplossing anno 2012; de Fake Shower App. Deze app simuleert het geluid van een lopende douche. Zo kun je comfortabel en zonder gêne je dingetje doen. Na een druk op de knop ontvang je zelfs het bespaarde aantal liters aan water. Zo valt je dagelijkse moment van bezinning in ieder geval niet meer in het …

Reageer