Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Zo verkoop je lucht!

Door: op apr 6, 2012 in Blog, Guerrilla | Geen reacties

Half acht. De dagelijkse portie afleiding met alphamannetje van Nieuwkerk in de schijnwerpers. Toch blijkt er woensdagavond iets storender dan het probleempje van Vodafone te zijn. We worden namelijk afgeleid door een aantal snoggende stelletjes die als publiek fungeren. Een ding wordt duidelijk, hier zit een luchtje aan.

De Trending Topics overstroomt met geruchten over rebels deodorantmerk Axe, omdat zij als de ‘veroorzaker van chaos’ wil worden gezien. De Wereld Draait Door was ronduit woedend. Ze verwijderen de paartjes niet alleen, ze dreigen de day after het merk ook nog aan te klagen.

Hoewel diezelfde Axe deze actie ontkent noch bevestigt, is het wat ons betreft een zeer sterke toevoeging aan de huidige al goed getransformeerde campagne. Zo verkoop je lucht!

Reageer