Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Decibelle

Door: op apr 19, 2012 in Blog, Inspiratie | Geen reacties

Elektrische voertuigen zijn de laatste laren veelvuldig geprezen om hun milieuvriendelijkheid en dus bijdrage aan moeder natuur. Toch levert de afwezigheid van zo’n 90 decibel weldegelijk hachelijke situaties op die de verkeersveiligheid van vele weggebruikers in gevaar kunnen brengen. Omdat pizzapapa Domino’s hier bewust mee bezig is, ontwikkelde zij de Safe Sound op hun –voorheen geluidloze- scooters.

Dit geluidssysteem vervangt de standaard herrie in mooie humorvolle geluiden. Want pizza’s horen nu eenmaal fun op te wekken. Een hilarisch verantwoorde oplossing van Domino’s die hier een duidelijk (pizza)punt maakt. ANWB blij, voorbijgangers nog blijer!

Reageer