Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Weg ermee

Door: op apr 23, 2012 in Blog, Inspiratie | Geen reacties

In deze tijden van economische stagnatie is 220 euro veel geld. Zo kun je er 100 biertjes van verorberen, 220 kleffe hamburgers van kopen of een boete voor al rijdend whatsappen van betalen. Misschien moet je met die laatste onkosten nog wel het meest gelukkig zijn. Want dat je überhaupt nog in staat bent de bon te betalen en niet de oorzaak bent van een van die vele fatale ongelukken, is hedendaags vrij zeldzaam.

Daarom bedacht Ogilvy deze waarschuwingsuitingen. Een letter kan simpelweg al genoeg zijn om het leven van jezelf of die van een onschuldige abrupt te doen beëindigen. Je aandacht vloeit namelijk letterlijk weg van de weg, waardoor je vierwielig blik een ongeleid projectiel over het asfalt wordt. Ben dus verstandig en laat het telefoneren achterwege(n)!

Reageer