Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Finaal fenomenaal

Door: op apr 25, 2012 in Blog, Inspiratie | Geen reacties

Nog een uurtje of drie en dan zitten we er weer massaal klaar voor. Op het puntje van die riante Chesterfield om te kijken of onze Arjen het met de westerburen tot de finale van de Champions League weet te schoppen. Waar we daarentegen niet zo mee zitten, is het feit dat miljarden Amerikaanse voetbalsupporters deze beslissende eindstrijd moeten mislopen. Deze wedstrijd valt dankzij het tijdsverschil immers precies onder werktijd.

Stersponsor Heineken zou Heineken niet zijn als ze hiervoor niets te binnenschiet. Zo kun je via Keep It Legendary een applicatie installeren die al het nieuws betreffende de finale van het miljardenbal doet verbergen. Zo pik je geen bal op van de ontwikkelingen en het scoreverloop van de wedstrijd in München. Het gevolg: in alle rust en onwetendheid de dichtstbijzijnde kroeg uitpikken waar je samen met je (collega)vrienden dé wedstrijd van het jaar kunt (her)beleven. De ballen!

For all our 3.928.238.388 American fans, check this out:

Reageer