Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Bijzondere QR

Door: op mei 3, 2012 in Blog, Inspiratie | Geen reacties

Anno MMXII kun je geen flyer, abri of magazine meer zien of er staat bij iedere uiting wel een lelijke QR-code vermeld. Vaak gebruikt als gemakkelijke vervanging van de URL. Misschien is het zwart-witdenken, maar het verwerken van zo’n code lijkt een doel op zich geworden. Dat kan anders!

Om de tegenvallende sales tijdens lunchtijd van een grote supermarktketen in Zuid-Korea te beïnvloeden bijvoorbeeld. Hiervoor werd een QR-code die alleen werkt tussen 12:00 en 13:00 uur ontwikkeld. Hoe dan? Door het gebruik van de schaduw van de zon buiten bij de store. Eenmaal gescand kun je via je mobiel boodschappen (met korting) bij je thuis laten bezorgen. Een bijzondere maar vooral effectieve campagne door de jongens achter de Dunkin’ Donuts Flavor-actie. Dat staat nu in ieder geval zwart op wit.

Reageer