Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Chapeaulie

Door: op mei 7, 2012 in Blog, Inspiratie | Geen reacties

Één euro drieëntachtig. Dat is vandaag de dag de prijs die je betaalt voor een litertje benzine. En dat bedrag lijkt elke dag maar omhoog gekrikt te worden door het gebrek aan deze brandstofvoorraad. Slecht voor de portemonnee, maar al helemaal voor onze dierbare Meneer de Atmosfeer. Op dat laatste hekel richt Koreaans oliebedrijf S-oil zich. Want, dag in dag uit, is de gemiddelde Seoulse autobestuurder 500 meter zoekende naar een vrije parkeerplek. Omgerekend is dit een vol pak melk aan benzine per maand.

Om deze brandstofverspilling te reduceren, plaatste zij een heliumballon in de vorm van een verticale pijl op elke parkeerplek. Zodra een auto inparkeert, daalt de ballon en is deze niet meer zichtbaar vanuit de verte. Auto’s zien deze pijlen al van mijlenver. Zo is een parkeerplek gemakkelijk te vinden, wat resulteert in een bulk brandstofbesparing. Wij richten onze pijlen op deze bedenkers van deze actie, want concepten blijft een vak. Chapeaulie!

Reageer