Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Broodnodige werving

Door: op mei 11, 2012 in Blog, Inspiratie | Geen reacties

De herkenbaarheid zelve. Een handjevol zakgeld bijeengeschraapt om zoveel mogelijk consumenten naar dat ene fitnesscentrum te loodsen. Dus geen billboardcampagnes, televisiespots en dure tijdschriftadvertenties. Nee. Daarom geven we jou de kans om onze held van de dag te worden door de volgende vraag te beantwoorden: Met welk goedkoop middel bereik je elke consument uit je buurt? Komt dat voor de bakker?

En het antwoord luidt *tromgeroffel*…precies, brood! Iedereen koopt immers brood. Daarom zijn de broodjes verpakt als wasbord en in een mooi mannenlijf gegoten. Ingesloten zit een coupon voor een gratis bezoekje aan het fitnesscentrum. En niet zonder resultaat. De sportabonnementen vlogen als warme broodjes over de toonbank.

Reageer