Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Wakker schud momentje

File rijden, daar zijn wij Nederlanders inmiddels bedreven in. Wat wil je met een tekort aan rijbanen. Het resultaat, ergenissen én jawel tijd tekort. “Shit, weer geen tijd om gezellig aan te schuiven bij vrouw- en kindlief. Scheren? Nou kan nog wel een dagje? Trouwens ik moet dadelijk toch aanschuiven op de A2, dan werk ik dan wel mijn boterhammetjes naar binnen en trim ik mn baardje al stilstaand. Tijd zat!” Voor velen ongetwijfeld herkenbaar. Verstandig? Nou, als we alle onderzoeken mogen geloven niet. Zeker voor mannen niet. Die kunnen tenslotte maar één ding tegelijk. Nee, multi-tasken laat dat maar aan vrouwen over…of kunnen ook zij beter de wekker 15 minuten vroeger zetten, in plaats van nog even door te snoooooozen? In de volgende commercial (onlangs in Cannes bekroond) word je in ieder geval flink wakker geschud én jawel, met de neus op de voorruit gedrukt. Dus dames en heren: de snelweg is NIET de plek om te föhnen, lakken, krullen of stylen. Nee, flirt, zing en keer liever om nu je nog kan. Voor je het weet zit je op een doodlopende weg in plaats van in een nachtmerrie. Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrring!

 

 

Reageer