Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Waar rook is, is wielrennen!

Door: op jul 18, 2012 in Blog, Opmerkelijk | Geen reacties

De geloofwaardigheid van het wielrennen staat al jaren onder druk. Misschien al wel veel langer. Na de positieve plas van Frankie ‘Slik’ Schleck is het weer gesprekstof van de dag. Is het ooit anders geweest? Nou nee, decennia terug ging het weliswaar niet over bloedtransfusies en epo, maar wel over nicotine en teer. Niet het teer van de Tourmalet of Galibier waar bloed, zweet en tranen op landde, nee dat teer waar de longetjes mee ‘geasfalteerd’ wordt. Uitgerekend monsieur Kannibaal kwam onder vuur te liggen nadat hij reclame maakte voor het ‘wonderstikkie’ R6. Waar we nu met z’n allen de woorden: “ik heb bedorven vlees gegeten” niet geloofde, trok men toen al snel de woorden van Eddy Merckx himself in twijfel. De beste wielrenner aller tijden sprak vol overtuiging het grote publiek in de jaren 70, tijdens zijn hoogdagen, toe met de boodschap dat hij was ‘overgegaan naar R6’. ‘Voor mij is dat de eerste nicotine- en teerarme sigaret die zoveel smaak heeft’, klinkt de quote in de advertentie. Wat hij voor zijn grote ‘overstap’ naar R6 rookte, zijn we niet te weten gekomen. Een ding is zeker….wie zich als betrouwbaar merk in het wielerpeloton wil begeven of begeeft, speelt met vuur.

 

Reageer