Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Check voor welke partij je brand

Door: op aug 23, 2012 in Blog, Opmerkelijk | Geen reacties

Over een klein maandje zit het er weer aan te komen. Ook ditmaal is het kabinet harder gevallen dan onze majesteit Beatrix onlangs, waardoor we weer genoodzaakt zijn de stembussen op te gaan zoeken. Wederom nieuwe verkiezingspraatjes, onmogelijke waar te maken beloften en propvolle propagandaborden. Wie vertrouwen we en verdient onze rode potlood het meest?

Je kunt je natuurlijk laten beïnvloeden door verscheidene televisiedebatten, standaard stemwijzers of verkiezingsprogramma’s. Wij houden je niet tegen. Toch verkiezen wij BrandVoting. Middels 25 merkdilemma’s komt de best bijpassende politieke partij uit de (stem)bus. Dus kruip in die royale zetel van je tweede (huis)kamer en Brandvoten maar!

Reageer