Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Junior Aart m/v gezocht!

Door: op dec 27, 2012 in Nieuws, Vers | 3 Reacties

Aart & van Breensma zoekt ‘kleine’ Aart met grote daden en ambities. Een jonge, enthousiaste ontwerper – grafisch vormgever m/v  – die niet denkt in Appletje ‘Y’-tje, maar continu opzoek is naar iets origineels. Iets pakkends. Iets gelikts. Een beeld dat blijft plakken, zonder dat het aan communicatieve relevantie verliest. Kortom, je werkt zelfstandig aan merkidentiteiten, webdesigns en geeft diverse communicatiemiddelen vorm. On en offline.

Graag naam & faam maken? Of ken jij iemand die genoeg creatieve bagage heeft (minimaal 2 jaar ervaring), om onze klanten verder te brengen? Geef dan even een belletje, porretje, pingetje, tweetje of wat ook. Wij staan met open armen klaar voor nieuw jong talent. Merkmakers pur sang…In welke vorm dan ook.

3 Reacties

 1. Claudia Litjens
  27/12/2012

  Beste,

  Bij deze wil ik laten weten dat ik meer dan geïnteresseerd ben in deze vacature. Hiervoor kan ik uiteraard wel mijn CV voor opsturen. Ik ben breed opgeleid, maar bots tegen één ding aan. Buiten mijn stages en afstudeerproject (een eigen onderneming met een groep starten en onderhouden) heb ik helaas niet veel ervaring. Ik heb in mijn laatste studiejaar, vorig schooljaar, t/m september j.l. op de marketing- en communicatieafdeling gewerkt. Dit is helaas niet voortgezet om redenen waar ik helaas verder niets aan kon doen.
  Omdat deze branch toch echt iets is waar ik in door wil groeien, ben ik, zoals ik al zei, meer dan geïnteresseerd in de vacature. Niet alleen vanwege de branche, maar uw website wekt mijn interesse op en ik wil graag weer uitgedaagd worden voor waar ik voor gestudeerd heb.

  Met vriendelijke groet,

  Claudia Litjens

  Reply
 2. Jolanda Huijben
  18/11/2013

  Niet (piep)jong, wel ambitieus!

  Ik ben een grafisch ontwerpster van 36 jaar en ik leef en adem mijn vak.

  Reply
 3. Jolanda Huijben
  18/11/2013

  Oops… something went wrong there…

  Wilde ook nog even vertellen dat ik helemaal thuis ben in het bedenken van concepten, maken van mooie smeuïge visuals/ontwerpen en (volgens eerdere collega’s) erg prettig in de omgang :)

  Aangezien ik jullie site erg inspirerend vind zou ik dan ook graag onderdeel uit willen maken van jullie team.

  Nieuwsgierig naar mij?! Check mijn LinkedInn of stuur een mailtje.

  Reply

Reageer