Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Don’t Hurry. Be Happy!

Door: op jan 24, 2013 in Nieuws | Geen reacties

Mogen wij jullie voorstellen aan Niki? Ik hoor het je al denken; “Niki wie”? Niki Solo, de hippie van nu. Degene bij wie we zo nu en dan eens moeten instappen. Om tot rust te komen. Even weg van alles en iedereen. Even he-le-maal niets. Weg uit die haastige westenwind, die te vaak en te gretig aan ons trekt. Richting het warme zuiden. Het inspirerende oosten. Het frisse noorden. Alleen jij, je dierbare(n) en Niki Solo.Een ultracomfortabele camper met gevoel voor de tofste plekjes en de mooiste routes. Kortom, Niki is jouw escape uit de sleur, de weelde, de vele deadlines, afspraken, het vaste patroon. Laat je meevoeren naar plaatsen waar het hoofd al enige tijd rijkhalsend naar uitkeek en waar het lichaam om schreeuwde. Rustiger vaarwater dus… voor 2 dagen, 2 weken, één maand… Take your time! Don’t hurry. Be Happy.

website Niki Solo Aart Breensma 1

Aart & van Breensma ontwikkelde het complete merk Niki Solo. Van naam tot aan positionering. Van logo tot aan de website nikisolo.eu. Binnekort meer. Want ja, Aart & van Breensma vertrekt binnenkort ook voor een social media en activatie campagne. Zodat het off en online verkeer richting Niki op gang komt.

Reageer