Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Woonbedrijf voelt zich thuis

Door: op feb 6, 2013 in Nieuws, Vers | Geen reacties

De Eindhovense woningcorporatie Woonbedrijf heeft voor haar corporate magazine onderdak gevonden bij Aart & van Breensma. Na een uitvoerige pitch is vandaag het hoge woord gevallen. Aan Aart & van Breensma de taak om het blad W weer een stap verder te brengen.  In woord en beeld. Om zo nog dichter bij haar partners en bewoners te komen.En nog dichter bij zichzelf. Daar waar zij en haar stakeholders zich thuis bij voelen. In mei/juni wordt de nieuwe W gepresenteerd. Wordt vervolgd dus….yeah!!!

Woonbedrijf voelt zich thuis bij Aart & van Breensma

Reageer