Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Paaspop Schijndel

Door: op mrt 29, 2013 in Advertising, Blog, Guerrilla | Geen reacties

“Halloooo Paaspop…smile, your on HP cameraball!”

Ik zie ze al gaan: de digitale ‘stuiterpaaseieren’ op Paaspop. Klik! Die handjes de lucht in, haartjes naar rechts en die feestneus op. Klik! Jammer dat het dan goed gejat is van HP. Klik! Die bedacht deze actie met de cameraball. Klik! Een inventieve mega opblaasbaasbal met camera en wifi aansluiting om het feest helemaal compleet te maken. Klik! Mooie actie van HP die zeker ook een plekje verdiende op Paaspop Schijndel. Klik! Want, wat een gave foto’s. Klik! Zeker weten dat het de feeststemming ten goede komt. Klik! En de bezoekers…die deelde de feestvreugde uiteraard maar al te graag via de social media. Klik! Bekijk hier de beelden…

Reageer