Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Wortel schieten!!!

Door: op mei 31, 2013 in Nieuws, Vers | Geen reacties

Het Helmondse Van Rijsingen heeft na een pitch – uitgeschreven door Het Foodatelier – onder een drietal bureaus voor de lancering van een nieuw versproduct gekozen voor Aart & van Breensma. Aan het Eindhovense bureau de taak naam & faam te maken voor het nieuwe peen product voor dochterorganisatie Harries. Een gerenommeerde aanbieder van een compleet pakket voorbewerkte peen en peen producten die jaarrond vers kunnen worden geleverd aan de groenteverwerkende industrie, de retail en de foodservice in binnen- en buitenland. Momenteel worden de eerste concepten van Harries en Aart & van Breensma op de Hema’s en Jumbo’s van deze wereld ‘afgevuurd’. Of het raak was? Wortel vervolgd!!!

Harries peen en peen producten

Aart & van Breensma maakt naam & faam voor Harries

Reageer