Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

The (Inner)Wave!

Door: op jul 29, 2013 in Nieuws, Vers | Geen reacties

Jawel, vandaag werd bij Aart & van Breensma massaal ‘the wave’ ingezet. Niet vanwege de paar graadjes minder, maar vanwege een nieuwe klus. En wat voor één. Een merktraject voor Innerwave. Een jong merk dat zich ten doel heeft gesteld de wereld een stuk gezonder te maken. Met een uitgebalanceerd gezondheidsprogramma dat voor een groot deel (voorlopig dan toch) bestaat uit voedingsadvies én Detoxen. Die, jawel inmiddels zelfs op het hippe Ibiza te volgen is.

Uit eigen ervaring weten we inmiddels wat het is om je ‘herboren’ te voelen, aangezien we aan de levende lijve de kracht van dit 100% natuurlijke product hebben mogen ervaren. Aan Aart & van Breensma de nobele taak om die ervaring op creatieve wijze om te zetten naar meer naam & faam voor dit merk. Door Innerwave voor het grote publiek aantrekkelijk te maken en gezondheid (een gezonde levensstijl) simpel te maken. Om zo mee te bouwen aan een ‘schonere’ en mooiere wereld. Van binnenuit gaan we werken aan een positieve golfbeweging. Een beweging die niet meer te stoppen is…wordt vervolgd!

www.innerwave.nl

Reageer