Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

And the ‘winner’ is…

Door: op sep 19, 2013 in Nieuws, Vers | Geen reacties

Foodwatch is dé voedselwaakhond van Nederland. Samen met duizenden consumenten zoals jij zetten zij zich in voor jouw recht op eerlijk, veilig en gezond voedsel. Welke producent, welk merk of reclamebureau is alles behalve goed voor mens & maatschappij? Wie is het grootste liegebeest van Nederland en geeft de meest misleidende boodschap af? Foodwatch reikt binnenkort Het Gouden Windei uit. Wie moet er volgens jou ‘winnen’?

39444a

 

Aart & van Breensma twijfelt nog. Ok, het gevoel zegt 100% Red Bull. Hoezo Power Shot? Geeft je vleugels? Hartritmestoornissen en nierfalen zul je bedoelen. Maar wat doen ze dan anders dan sigaretten makers of bierbrouwers? Het is gewoon een schadelijk product. Maar liegen ze daar over? Staat er op hun verpakking niet dat je er niet teveel van moet drinken? Zoals bier ‘geniet maar drink met mate’ voert. Misschien moet er wel een grotere ‘waarschuwings-campagne’ komen voor energydrankjes, maar dat is een andere discussie. Is het niet nog kwalijker om te beweren dat je eerlijk en heerlijk bent, terwijl je donders goed weet dat dit een leugen is. Dat je roept van Stevia suiker gemaakt te zijn, maar eigenlijk maar voor 3% afkomstig bent van dit über zoete plantje…

Een ‘mooie’ discussie die helaas gevoerd moet worden. En goed dat Foodwatch zich er hard voor maakt. En ja, het is óók de taak van de reclamemakers eerlijk en heerlijke reclame te maken. En nee, wij zijn niet heiliger dan de paus. Ook wij maken reclame voor een mega frikandel. Maar om deze ‘Joekeloerus’ nu te bestempelen als gezond…is wel een heel ander verhaal…heerlijk is die in ieder geval wel. En daar liegen we niet over;)))

Bekijk hier de andere genomineerden: www.foodwatch.nl 

Reageer