Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Australian Footwear

Door: op okt 10, 2013 in Nieuws, Vers | Geen reacties

Wie kent ze niet: Australian! De bekende trainingspakken én de bruine ‘Piet Paulisma’ schoen. Inderdaad, de meeste mensen kennen het merk Australian wel, maar niet op de gewenste manier. Australian is sinds enkele jaren opgesplitst. De trainingspakken en sportkleding zijn losgekoppeld van de Footwear tak. In de vorm van een nieuwe collectie en marketingstrategie heeft Australian Footwear vorig jaar een start gemaakt met een ‘verjongingskuur’. Aan Aart & van Breensma de eer het imago van deze oersterke en stoere schoen eens flink op te poetsen met een nieuwe merkstrategie en creatief communicatieconcept. Zodat ook jongeren warm lopen voor Australian. Een uitdaging die ons past en die wij dan ook met beide voeten aangrepen. We houden jullie graag op de hoogte van de stappen die we met dit merk zetten…wordt vervolgd!

Australian Footwear

Reageer