Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Sublieme Santa

Door: op dec 16, 2013 in Advertising, Blog, Guerrilla, Opmerkelijk | Geen reacties

Canadese vliegtuigmaatschappij WestJet pakt in en uit met een wel heel bijzondere (virale) marketingactie. ’Santa’ vroeg wat de reizigers het  liefst voor Kerst wilden. Bij aankomst kreeg iedereen zijn gevraagde kado. Prachtig neergezet, uitgevoerd en bedacht. Wel een beetje jammer voor degene die bescheiden waren en in plaats van een tablet of TV om sokken en sjaals vroegen…

WestJet pakt in en uit op vliegveld

WestJet Santa actie

Vooral de social media eromheen (de WOM, waaronder deze video) moeten een hoop goedmaken voor deze actie want het lijkt me sterk dat al hun klanten dit kregen! Desondanks erg goed uitgevoerd, van het scannen van de Boarding Passes (‘Is that Cohen?’) tot aan de verrassing op het volgende vliegveld.

Reageer