Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Save my night – Armin

Door: op jul 30, 2014 in Advertising, Blog | Geen reacties

Het inzetten van BN-ers werkt in veel gevallen perfect bij het stimuleren van de verkoop. Toch kun je beroemdheden ook inzetten voor het ‘minderen’. Het genieten met mate! Heineken claimt ‘drink responsibility’ en wil deze boodschap kracht bij zetten met niemand minder dan top-dj Armin van Buuren. Hij wordt het gezicht van een grote campagne tegen alcoholmisbruik. De vijf keer tot beste dj ter wereld verkozen Van Buuren heeft een speciaal nummer gecomponeerd om zijn boodschap kracht bij te zetten, het nummer heet ‘Save my night’.

Van Buuren zou zich tijdens optredens ergeren aan overmatig alcoholmisbruik. ‘Ik ben niet tegen het drinken van een biertje. Maar als je weet wat ik allemaal zie als ik optreed, dan wordt je daar niet vrolijk van’. Vanaf 1 januari 2014 is de leeftijdsgrens voor de verkoop en het in bezit hebben van alcohol verhoogd naar 18 jaar. Om deze leeftijdsgrens is veel te doen. Hopelijk komt de boodschap over en aan bij jongeren die vooralsnog zoeken naar alternatieven wegen om aan alcohol te komen.

 

 

 

Reageer