Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Hup Hennie Hup

Door: op sep 3, 2014 in Nieuws, Vers | Geen reacties

Mogen wij jullie voorstellen aan feestbeest Hennie. Hennie is een gezellige tante. Een knuffeldier met een hoge aaibaarheid factor. Een gloednieuw – door Aart & van Breensma ontwikkeld – merk eieren dat altijd wel een reden vindt om het leven te vieren. Hennie houd van vrolijke kleuren en feestelijke outfits. Of er nu gehost moet worden met Carnaval of de ‘Wave’ ingezet moet worden op de bank, Hennie is altijd de urste en vurste die voorop gaat in het feestgedruis…kortom, een feestbeest die voor ieder partijtje een eitje legt. Kant en klaar…EN in stijl!

Hennie Omega Food new

Aart & van Breensma ontwikkelde het complete verhaal van dit feestelijk kant en klaar gekookt eitje. Van merkstrategie tot packiging design. Van naam tot promoacties. Inmiddels liggen ze in de schappen van o.a. de Jan Linders. Dus onthoud: picknick, EK kwalificatiewedstrijd, Carnaval of Kerst, voortaan ‘voor ieder partijtje een Hennie eitje’

Hup Hennie Hup

Reageer