Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273

Less Nicotine. More Zensations

Door: op okt 6, 2014 in Nieuws, Vers | Geen reacties

E-sigaretten zijn er in alle soorten en maten. En dat is maar goed ook. Tenslotte is het een goed alternatief voor de gewone sigaret. Mits, goed uitgevoerd. Alstublieft, Zensations! Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van ‘verantwoordelijker’ roken. Echter, hoe zet je dit in de markt?

Aart & van Breensma is inmiddels vol aan de slag dit nieuwe wereldwijd gepatenteerde merk e-sigaretten op krachtige wijze te ‘vermerken’ en helpen vermarkten. Nee, niet als gezond alternatief voor het roken. Nee, niet als heilige boontje. Nee, we gaan de discussie over gezond of niet gezond uit de weg. Niet omdat dit merk zich daar niet voor interesseert, integendeel, er is momenteel geen betere te krijgen. Nee, de debatten laten we voeren door mannen als Jeroen Pauw of Matthijs van Nieuwkerk. Die zijn daar niet alleen beter in, maar ook onafhankelijk en dus geloofwaardiger.

Nee, Aart & van Breensma gaat het wegzetten als smaakvol genotsmiddel. Zoals een magnum of een biertje. Kortom, niet geheel gezond, maar als je het met mate nuttigt dan is het prima. De eerste uitingen zijn inmiddels klaar en gebaseerd op de strategie: Less is more! We gaan dus niet claimen gezond te zijn, maar minder schadelijk. We gaan claimen minder geld te kosten. Dat de Zensations minder Nicotine bevat. Minder chemische stoffen. En dat alles zorgt voor meer ‘Zensations’. More freshness. More Hapiness…Hoe dat eruit ziet, et voila!

Zensations Abri's

Reageer