Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Australian Footwear

'Live the Bucket Boot' list is het nieuwe merkverhaal dat Aart & van Breensma ontwikkelde - in woord en beeld - om het stof van de Australian schoenen af te poetsen. Inmiddels wordt het verhaal verteld via advertenties, POS materiaal, website, beurzen, online commercials alsook met diverse toffe Facebook campagnes.

Australian

Australian Footwear logoAustralian 1

Of je nu 19 of 49 bent, een ‘Rough’, ‘Chic’, ‘Stylish’ of ‘Everday’ type. Australian daagt je uit. Met The Bucket Boot List voor buiten werktijd. Dé tijd voor sterke verhalen en avontuur. Are you in? Wat wordt het? Op date met Kate? Tornadojacht? Wittehaai aaien? Een serenade in hartje Amsterdam? Australian loopt en leeft met je mee. Dag en nacht. Niet kapot te krijgen. Jij? C’mon, live the bucket boot list!

‘Live the Bucket Boot’ list is het nieuwe merkverhaal dat Aart & van Breensma ontwikkelde – in woord en beeld – om het stof van de Australian schoenen af te poetsen. Inmiddels wordt het verhaal verteld via advertenties, POS materiaal, website, beurzen, online commercials alsook met diverse toffe Facebook campagnes.

 

Australian Bucket Boot Listadvertentie 7
Een van die Facebook acties was de ‘roeien met de vrienden die je hebt’ Invite & Win. Daar waar je jouw vrienden kon uitnodigen voor het Bucket Boot List item: Go Rafting in the Ardennes’.

Asutralian Bucket Boot List adv

Milk a Cow, Jumping of a crane. You name it! Ook op het YouTube kanaal wordt het nieuwe merkverhaal vertolkt. Hieronder een tweetal filmpjes uit een serie van 6.

 

Reageer