Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Blèzi Cosmetics

Als Aart & van Breensma het over opmaken heeft is dit toch wat anders dan wanneer het nieuwe cosmetica merk Blèzi het aanhaalt. Want, dan gaat het over oogpotloden, mascara, eyeliners, blush, eye shadows en alles wat een vrouw nog mooier maakt. Een geheel nieuwe wereld voor Aart & van Breensma. Toch draait het ook hier gewoon om oogverblindende en opvallende 'everlasting impressions'. Zo gingen wij aan de slag met de brand identity, maar ook met brand activation.

Blèzi Cosmetics

Blèzi

Hoe vergroten we de naamsbekendheid, de uitstraling en hoe krijgen we de Automatic Lip Pencils van dit ambitieuze merk van mond tot mond?

Blèzi

 

Waar anders dan op de toiletten van uitgaansgelegenheden moet je de dames prikkelen met mooie volle gekleurde lippen? Inderdaad, dat dacht Aart & van Breensma ook. Het resultaat: static papers met indrukwekkende Blèzi creaties die zeker weten een ‘everlasting impression’ achterlaat bij de dames. En welke kleur het wordt? Dat kunnen ze ter plekken testen door hun smoeltje te tonen. Iets wat je in een Blèzi workshop ook kunt ervaren. Blèzi is namelijk een direct seller brand dat de dames liever overtuigt met topproducten dan met mooie woorden.