Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Win ruimte met Bruynzeel!

Na een uitvoerige pitch waarin Aart & van Breensma aan het langste eind trok, was de eerste opdracht al snel een feit. Een aantrekkelijke flyer maken die laat zien dat Bruynzeel filing and storage geen kasten verkoopt maar 'ruimte'. Extra ruimte wel te verstaan. Door vierkante meters te besparen. Met een ingenieus concept dat haar grenzen nog lang niet heeft bereikt.

Bruynzeel

Bruynzeel

Met een uitklapbare flyer werd al snel duidelijk dat je met Bruynzeel 50% aan ruimte kunt besparen. De vraag die wij de doelgroep dan ook stelde was: wat zou u doen met die zee aan extra ruimte. Uiteraard reikten Aart & van Breensma wat inspiratie aan in de vorm van 3d conceptbeelden waarin de doelgroep in een oogopslag kon zien hoe oneindig de mogelijkheden van de Bruynzeel ‘Compactus-lijn’ is.

Bruynzeel

 

 

 


Ook winnen aan ruimte en / of besparen op de dure vierkante meters? Check de website