Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Cnip, Financieel advies

Van Breensma bedacht een bijpassende merknaam, merkbelofte en het communicatiethema 'Grip op je Cnip'. Daar waar Aart zijn creatieve geest op losliet en vertaalde naar een aansprekende en onderscheidende beeldentaal en krachtige communicatiemiddelen. Van corporate identity tot print uitingen met stopping power.

cnip

Cnip

Cnip

Financieel adviseurs heb je in alle soorten en maten. Van heel stijf tot stijf en van zakelijk tot nog zakelijker. Natuurlijk wekt dat vertrouwen. Maar kan het niet wat persoonlijker, frisser zonder dat het professionele en zakelijke karakter verloren gaat. Aart & van Breensma denkt van wel. Net als Jeroen Habraken. Financieel adviseur met een eigen gezicht. Eigen karakter en duidelijke taal. Daar waar de consument, gewone burgers zoals jij en ik, iets mee kunnen.

Met andere woorden, wie een helder en eerlijk advies wil over z’n oude dag, wie op zoek is naar een goede en goedkope verzekering voor zijn of haar oldtimer of voor wie door de vele hypotheken de voordeligste niet meer ziet, is er voortaan Cnip. Dé partij waarmee je grip houdt op al je financiële zaken.