Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Van Reusel, FrikandelXXL

35 cm en 250 gram schoon aan de haak. In zijn klasse onverslaanbaar. Niet alleen qua omvang, maar ook de kwaliteit van deze recordhouder is namelijk 'masterlijk' lekker. Kortom, voor de grote snackliefhebber is de Frikandel XXL - van snackfabrikant VanReusel - een meesterwerk om je vingers bij af te likken en de borst voor nat te maken.

www.frikandelxxl.nl

FrikandelXXL

35 cm en 250 gram schoon aan de haak. In zijn klasse onverslaanbaar. Niet alleen qua omvang, maar ook de kwaliteit van deze recordhouder is namelijk ‘masterlijk’ lekker. Kortom, voor de grote snackliefhebber is het een meesterwerk om je vingers bij af te likken en de borst voor nat te maken.Aan Aart & van Breensma de eer deze reusachtige snack aan de (oer)man te brengen. Hoe? Door ze uit te dagen. Wie is er in staat deze grote jongen klein te krijgen? Met andere woorden: B(eat The Master!.

Na een zware pitch, waar we o.a. wonnen van een van het creatiefste bureau van België, aan ons de eer om deze waanzinnige snack aan de (oer)man te brengen. Hoe? Door ze via tal van on en offline kanalen op meesterlijke wijze uit te dagen….

 

 

FrikandelXXL

FrikandelXXL

FrikandelXXL
Hoeveel verkoop jij er?

FrikandelXXLFrikandelXXL

Voor meer informatie kijk op www.frikandelxxl.nl