Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Guerrilla EK waterpolo

Dat het EK voetbal in 2012 gespeeld zou worden in Polen dat wist de gemiddelde Eindhovenaar wel. Maar dat het EK waterpolo 2012 in het Pieter van den Hoogenband zwemstation plaatsvindt, dat weten er maar weinig. Te weinig vond de organisator. Samen met Aart & van Breensma bedachten zij een ludieke actie...Het resultaat? Een guerrilla actie die zowel lokaal als nationaal aandacht kreeg. Jawel, zelfs Mart Smeets & Co spraken erover... sterker nog: Studio Sport opende die week met de beelden van Team Aart & van Breensma. Niet te geloven hè?! Hierbij het bewijs...

Wanneer de eerste waterpolospelers het bad in doken (vroeg dus), trokken Aart & van Breensma ten guerrilla strijde. Met de trap in de hand en de badmutsen in de zak, slopen we naar de (boeg)beelden van Eindhoven. Jawel, de BE-ers (bekende Eindhovenaren) lieten we voor ons werken. Hoe? Door ze te hullen in het kenmerkende Waterpolo-outfit. En zo werd ook Eindhoven wakker geschud, om zich nog op tijd te melden voor een heerlijke frisse duik in de wondere wereld van het waterpolo. Daar waar ‘we’ (mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen) ooit Olympisch kampioen in zijn (voor wie dít nog niet wisten).

guerrilla marketing actie ek waterpolo

 

Reageer