Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Innerwave

Innerwave is hét 100% natuurlijke gezondheidsprogramma dat lichaam en geest reinigt. ‘Innerwaven’ is een unieke formule waarmee je op simpele, doeltreffende en toegankelijke wijze werkt aan een gezonder en energieker leven. Na enkele weken schreeuw je het al uit: I’m Alive!!!

Aart & van Breensma verzorgde de complete merkrevitalisatie. Een nieuw merkverhaal met een 100% natuurlijke look and feel.

Innerwave

Logo InnerwaveDe welvaart, de gehaaste en op prestatiegerichte maatschappij, ons drukke ongezonde Westerse bestaan, het begint zijn tol te eisen. Mensen worden zwaarder, vermoeider en leven ongezonder. Stop! Reset body & mind. Let’s Detox, Eat & Play the Innerwave way. Aart & van Breensma verzorgde de complete merkrevitalisatie voor Innerwave. Een ambitieus merk voor een gezonder en energieker leven.

Innerwave merkrevitalisatie

Van Aart tot en met Z is het merk onder handen genomen. Van merkcreatie tot merkactivatie via diverse social media kanalen en intensieve perstour langs prominente blogsters en bladen. Van website tot verpakking. Van foldermateriaal tot aan de fotografie is het merkverhaal nieuw leven in geblazen. Op ieder middel werd gezocht naar de balans tussen rust, kracht, energie en een 100% natuurlijke uitstraling. Met als uiteindelijk doel om de slogan ‘I’m Alive’ kracht bij te zetten. Iets waar de ‘Body and Mind reset’ van Innerwave voor zorgt. Zeker weten! We hebben het tenslotte zelf aan de levende lijve ondervonden…

Innerwave website

 

innerwave_6

 

 

 

Reageer