Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Lampegat de gekste!

Alaaaf & van Breensma houdt wel van een feestje. Zeker in Eindhoven. In opdracht van Eindhoven365 toverde we Eindhoven om in Lampegat. Lampegat de (te) gekste. De uitdaging? Pracht en praal combineren met strak en stijlvol. Het resultaat: banieren, website, raambestickeringen, plattegronden vol kleur, hippe patronen en gekke bekken. Jawel, het feest kan beginnen want wij zijn....er klaar voor! Net zoals de hele binnenstad....Dus Mien en al die andere gekken, zet die feestneus maar op, trek het bloementjes gordijn uit de kast en gooi die hèndjes de lucht in...het is Carnaval in Eindhovuhhh hik Lampegat.....Proost!

Lampegat de gekste

lampegat_de_gekste_beeld0

Merken maken, campagnes ontwikkelen, corporate identiteit bouwen, allemaal hartstikke leuk, maar soms is het tijd om eens goed door te zakken en een puik feestje te bouwen. Gek, kleurrijk en toch stijlvol. En zou geschiede, Aart & van Breensma toverde Eindhoven om in Lampegat. Lampegat de gekste!

lampegat_de_gekste_beeld8

De vlaggen hangen uit, de posters pronken op ramen en deuren, Eindhoven is er meer dan klaar voor. Kijk zelf maar, of beter nog dompel je de komende week gezellig onder in Lampegat…Alaaaaaaf!

lampegat_de_gekste_beeld7

lampegat_de_gekste_banner lampegat_de_gekste_beeld1

lampegat_de_gekste_beeld2

lampegat_de_gekste_beeld3

lampegat_de_gekste_banner lampegat_de_gekste_beeld5 lampegat_de_gekste_beeld6