Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Little Miss Juliette

Hallo, ik ben Juliette. Little Miss Juliette. Een 'brand new' kledingmerk voor échte hippe dametjes in de dop. Soms dan toch. Want, de ene keer lopen ze lief in het 'gareel' te showen, terwijl ze het andere moment aan de boom hangt. Slingerend van tak naar krak. Auwwww! Inderdaad, Little Miss Juliette kan tegen een stootje, maar valt het liefst op met haar kleurrijke, vrolijke uiterlijk. Het typetje, hoe eigenwijs ook, hoeveel kattenkwaad ze ook uithaalt, echt boos kun je niet op d'r worden. Sterker nog, zij geeft het leven kleur! Kijk zelf maar...Aart & van Breensma is in ieder geval apetrots op 'onze' kleine meid!

Little Miss Juliette

littlemissjuliette_beeld1

 

Little Miss Juliette is een initiatief van Beebielove. Een stoer, speels en kleurrijk kledingmerk voor meiden van 4 t/m 10 jaar dat qua prijs in het middensegment valt en qua kwaliteit op de bovenste plank gelegd mag worden. Dit nieuwe hippe meisjesmerk neemt je mee naar de belevingswereld van dit onbevangen maar guitig meisje. Een eigenwijze ‘spring-in-het-veld’ die zo nu en dan het liefst al een echt dametje is.

 

littlemissjuliette_beeld2

Little Miss Juliette – met een matenboog van 98-104 t/m 146-152 – is door Aart & van Breensma tot leven gewekt middels een eigenwijze en eigentijdse merkidentiteit, webshop en tal van vrolijke communicatiemiddelen. Van merknaam tot aan merkstrategie en van online activatiecampagne tot aan een kant en klare webshop. Aart & van Breensma nam het hele merktraject en creatieve vertaling voor haar rekening. Allemaal met maar 1 doel: naam & faam maken voor dit nieuwe jonge meisjesmerk van topkwaliteit. En niet geheel zonder resultaat: deze reizende ster heeft zonder hoge mediabudgetten al vele fans door heel het land. Kijk maar eens op haar facebookpagina. Vriendinnen te over…volg jij?

 

littlemissjuliette_beeld3

 

littlemissjuliette_beeld4

www.littlemissjuliette.com

 

 

littlemissjuliette_beeld5 littlemissjuliette_beeld6

 

 

littlemissjuliette_beeld7

Ieder seizoen wordt er een nieuwe ‘miss’ gekozen. Nieuwe looks, maar nog altijd even guitig, stoer, eigenwijs en springlevend. Hieronder een sfeerimpressie van de shoot van de nieuwe wintercollectie 2013/14. Enjoy!!!