Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Kolabutti – Olifu

Spelenderwijs leren doe je met de producten van Olifu. Van speeltoestellen tot educatieve spellen. Sinds kort heeft deze internationaal opererende organisatie een webshop opgericht met 'verbruiksartikelen' voor kinderen in het basisonderwijs. Aan Aart & van Breensma de taak deze op creatieve en wijze onder de aandacht te brengen zodat de directeur voortaan hier de kleurpotloden, stiften, papieren en dergelijk voor 'zijn' kinderen haalt.

Hoe? Kinderlijk eenvoudig. Met de verbruiksartikelen uit de Kolabutti shop maakte onze Aart een tekening voor Meneer Jan, Juf Helma, Meneer Bart en Directeur Henk. Kortom, een gepersonaliseerde Direct Mailing in de vorm van een tekening zoals eigenlijk alleen kinderen die kunnen maken.

Olifu - Kolabutti

 

Resultaat

Deze Direct Mailing is vooral in Luxenburg en Duitsland verstuurd. De cijfers van Luxenburg zijn inmiddels bekend. Uit de 1200 mailings die verstuurd zijn, zijn bijna 400 afspraken gekomen. Zo zie je maar; creativiteit leidt in veel gevallen tot effectiviteit. Want, wie op scholen 1 op de 3 scoort is ruimschoots geslaagd.