Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Brand Preventie Weken 2011

Hoe kun je kinderen wijzen op het gevaar van brand? Inderdaad, op speelse wijze. Tijdens de brandpreventieweken introduceerde Aart & van Breensma iov Brandweer Brabant Noord het karakter Professor Blussemans. Hij die alles weet van het blussen van brand, maar ook van het blussen van gevaar.

Samen met Professor Blussemans konden kinderen (en ouders) testten hoe 'brandschoon' het bij hen thuis is? Via een aantal opdrachten traint deze vriendelijke professor de kinderen in het zo goed mogelijk zien van gevaarlijke situaties. Maar ook hoe zij moeten handelen als er toch brand uitbreekt. De campagne bleek een groot succes en het concept krijgt dan ook absoluut een vervolg en verdieping. Misschien de komende jaren wel een landelijke uitrol...wordt vervolgd!

Hoe schoon is het bij jouw thuis? www.professorblussemans.nl

Professor Blussemans

Hieronder de middelnmix. Van online tot offline. Van speelse opdrachtkaart en actiesite tot actieposter voor op het raam en badge voor de ‘geslaagde brandweerjongens en meisjes’.