Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Regiotechniek

Het werving- en selectiebureau RegioTechniek bestaat al enige tijd en heeft ook de crisistijd weten te overleven. En dat wil wat zeggen. Tenslotte zijn er in de techniek en bouw veel bedrijven kopje onder gegaan. Je mag concluderen dat RegioTechniek haar zaakjes goed op orde heeft en zowel de ‘medewerkers’ als de opdrachtgevers tevreden heeft weten te houden in deze moeilijke tijd. Dan doe je iets goed.

Dat 'iets' hebben we middels een herpositioneringstraject op heldere en aansprekende wijze naar voren willen brengen. Het resultaat: een nieuwe corporate identity, positionering, website, beeldentaal en communicatieconcept.

Regiotechniek

Het onderscheidende vermogen van Regiotechniek zit hem in de werkwijze en de manier van omgang met opdrachtgevers en ‘eigen’ mensen. Het rationele van de techniek gaat hand in hand met het emotionele van het menselijke contact (bijzonder betrokken). Iets wat in die branche niet vanzelfsprekend is. Dit merk je aan kleine dingen zoals het contact, de afwikkeling, de manier van betalen ed. Regiotechniek zorgt ervoor dat de schakel tussen mens en machine klopt. Omdat medewerker, het proces en de organisatie naadloos op elkaar aansluiten…

Met andere worden. Geloven in lange termijn relaties, verder kijken dan iemands CV, gaan voor de ideale match,…dat is onze techniek’