Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Royal Sanderson

Graag nemen we je mee naar de schoonheden van Ierland. Daar waar het vee nog vrij spel heeft en frisse lucht en groen gras de boventoon voeren. Alstublieft! Royal Sanderson, 100% Iers kwaliteitsrundvlees, 100% genieten. 100% Aart & van Breensma.

Met Royal Sanderson proef je ambacht, zuiverheid en het gezonde karakter van dit prachtig stukje land. Een ware smaaksensatie waarmee je in staat bent een gezonde levensstijl na te streven én van het leven te genieten. Betaalbare luxe noemen we dat. Inderdaad, dit product is een van de weinige producten dat lekker, goed én gezond is. Al bij al een merktraject zoals Aart & van Breensma ze het liefst voorgeschoteld krijgt.

Royal Sanderson

Royal Sanderson Logo

Gezond en verantwoord – puur natuur – is wat steeds meer consumenten vandaag de dag willen. Niets voor niets schieten de ‘groene’ merken als paddestoelen uit de grond. Het ene merk wordt nog duurzamer gepositioneerd dan de ander. Unox claimt ‘eerlijk is heerlijk’. Campina zet in op ‘het zit in onze natuur’. Maar ook de retailer zet volop in op een gezonde goedemorgen. Zo wil Jumbo vanaf 2016 alleen nog maar duurzaam vlees in de schappen hebben liggen. En terecht.

Royal Sanderson website

Mens, (de Westerse) maatschappij én moeder natuur schreeuwen om een ‘beter leven’. Gezonder, puurder, duurzamer en het liefst ook nog smaakvoller. Het teken voor Sanders Vleeswaren om samen met Aart & van Breensma gehoor te gaan geven aan deze nobele vraag. En zo vertrokken we 2 jaar geleden…op weg naar naam & faam. Om via Ierland de smaakpapillen positief te prikkelen en de harten van de Nederlandse (in eerste fase) consument te veroveren. Het resultaat: Hallo Jumbo! Jawel, eind dit jaar liggen de eerste twee smaaksensaties/-creaties van het nieuwe kwaliteitsmerk Royal Sanderson in de schappen. Een mooie eerste mijlpaal waar we de bewuste fijnproevers onder ons kennis laten maken met dit eerlijke en heerlijke rundervleeswaar. Meat Pure Ireland!

‘Meat Pure Ireland’ is een postioning statement dat het creatieve resultant is van een uitvoerig merktraject. Met als uitgangspunt het pure en unieke karakter van Ierland. Waar Milka je meeneemt naar de Alpen. Paturain je door de Franse lavendelvelden voert en Bertolli je laat genieten van ‘Bella Italia’, nemen wij de consument met dit kersverse merk mee naar de schoonheden van Ierland. Daar waar het vee nog vrij spel heeft en waar frisse lucht en groen gras de boventoon voeren.

Met Royal Sanderson proef je ambacht, zuiverheid en het gezonde karakter van dit prachtig stukje land. Een ware smaaksensatie waarmee je in staat bent een gezonde levensstijl na te streven én van het leven te genieten. Betaalbare luxe noemen. Inderdaad, dit product is een van de weinige producten dat lekker, goed én gezond is. Niet voor niets heeft dit vlees het ‘beter leven’ kenmerk.

 

On en offline, op alle fronten werken we momenteel ‘hart’ aan het waarmaken en versterken van de claim: Meat Pure Ireland. Om stap voor stap naam & faam te maken met Royal Sanderson. Met andere woorden: merkmakerij in de zuiverste vorm. Een van A tot Z communicatievraagstuk (merktraject) zoals Aart & van Breensma ze het liefst voorgeschoteld krijgt.