Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Sanders Vleeswaren

Al ruim 30 jaar is Sanders smaakmakend en toonaangevend in de wereld van rundervleeswaren. Voor het hele assortiment is alleen het beste goed genoeg. Zo maakt Sanders Vleeswaren uitsluitend gebruik van een eerste klas rundvlees en kopen de grondstoffen heel zorgvuldig in. Daarvoor reist Sanders Vleeswaren voortdurend af naar de meest zuivere plekken op aarde. Zoals o.a. de Ierse weilanden of de binnenlanden van Brazilië. Ook onze bereidingswijze voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Sanders Vleeswaren

Zalig. Zuiver. Sanders!

Over topkwaliteit en passie moet je niet teveel praten, dat moet je laten proeven. Door de doelgroep een gezond, betaalbaar en smakelijk stukje puur natuur te bieden. Het hele jaar door. In woord en beeld gaat het voortaan over gelukzalige momenten. Van een zalige zondagochtend of zomerse picknick tot aan smaakvolle kerst en andere feestdagen. Tijd om dit vleeswaar van topkwaliteit ook een bijpassende merkidentiteit te geven. Aart & van Breensma verzorgde de complete rebranding. In woord en beeld werd gezocht naar een fris en kwalitatief sausje.

Website

Advertentie Sanders Vleeswaren

Advertentie Sanders Vlesswaren

Sanders Vleeswaren Advertentie

Kijk voor meer informatie op de website.