Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
The Streets of Strida!

Vliegen, treinen, vouwen, opstaan, uitklappen en weer doorgaan. Dat is de Strida. Een ultrasterke, compacte en uitermate handige vouwfiets waar je ook nog eens mee gezien mag worden. Aan Aart & van Breensma de taak om de Strida aan de straatstenen en treinwagons - daar waar de doelgroep zich dagelijks begeeft - 'kwijt' te raken. Het resultaat; een 'grootse' merkactivatie-campagne en communicatieconcept voor dit kleine maar dappere vervoersmiddel.

Strida

 

Normaal gesproken houdt Strida van klein, compact en inklapbaar. Echter het pand – wat gevestigd is in hartje Amsterdam – is een perfect communicatiemiddel om groots op uit te pakken. Want waar anders dan in onze drukke hoofdstad ben je beter af met de combi vouwfiets – openbaar vervoer. Inderdaad! Enjoy the Streets of Strida.

 

Via 750 abri’s – op bijna alle treinstations in Nederland – maakte veel OV-reizigers kennis met de ‘nieuwe’ ultralichte vouwfiets Strida 5.0. In zijn categorie veruit de meest hippe, stoere en gebruiksvriendelijke. De actie leverde ruim 10.000 SMS-jes, 2 gelukkige winnaars en enorm veel traffic naar de site op.