Aangenaam & faam

Tips, gulle giften, zin in een stevige bak zwart goud of gewoon op zoek naar (meer) naam & faam? De mannen van de 'klok' staan 24/7 paraat. Of de merkmakers er zijn weet alleen Joost. Hiernaast de gegevens om dit te checken. Ciaokes!


Bezoekadres
Klokgebouw 234 (Strijp-S)
5617 AC Eindhoven

TEL 040 711 33 53 / 54
MAIL info@aartenvanbreensma.nl
   
KVK 17212163
BTW 8185.55.373
BANK 1380.40.273
Vanreusel, Crizly

De Crizly. Een pikante, krokante en gevaarlijk lekkere snack. Aan Aart & van Breensma de uitdaging deze ‘relatieve’ onbekende en dus ‘relatieve’ onbeminde snack bij de consument in de smaak te laten vallen.

Een leuke pitch voor Vanreusel snacks die het helaas niet geworden is. Toch zijn we trots op het eindresultaat!

Welcome in the home of the Crizly. Iets wat uniek is jagen wij mensen graag na. In alle uithoeken van de wereld zoeken we naar nieuwe mooie plekjes, nooit eerder gespotte dieren en verleggen daarbij grens na grens. En soms gaan we een stap te ver. Dan betreden we andermans territorium. Met alle gevaarlijke situaties van dien. Waarom we dit doen? Dat trekt aan. Dat is spannend. Het triggert.
Juist dit inzicht hebben we beetgepakt. We hebben het onbekende en onontdekte vertaald naar iets gevaarlijks. Die waarschuwing maakt ons mensen nieuwsgierig. Met deze PAS OP!!! strategie gaan we de consument wakker schudden en uit z’n tent lokken. Kom maar verder als je durft…. Vanreusel heeft helaas niet gekozen voor dit beestachtig lekker stukje beeld. Toch wilde we deze met je delen.

Vanreusel crizly